Νέα στοιχεία της ΕΛΑΣ για τη σπείρα διαρρηκτών της Αττικής

Νέα στοιχεία της ΕΛΑΣ για τη σπείρα διαρρηκτών της Αττικής

Στην εξιχνίαση επτά διαρρήξεων – κλοπών που είχαν διαπράξει μέλη εγκληματικής οργάνωσης την περασμένη τετραετία, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές είχαν προχωρήσει στην εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, την οποία είχαν δημιουργήσει άνδρες και γυναίκες Γεωργιανής καταγωγής, και τακτική της οποίας ήταν οι γυναίκες – μέλη της να εργάζονται ως οικιακές βοηθοί ή αποκλειστικές νοσοκόμες, ώστε να εκμαιεύουν πληροφορίες από τα θύματά τους, τις οποίες στη συνέχεια παρείχαν στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας για να διευκολύνουν τη δράση τους.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί επτά άνδρες και τέσσερις γυναίκες τον Φεβρουάριο, όταν και εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον εννέα περιπτώσεις ληστειών και διαρρήξεων – κλοπών.

Τώρα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση, εξακριβώθηκε ότι την τελευταία τετραετία τα μέλη της σπείρας είχαν διαπράξει επιπλέον επτά διαρρήξεις – κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.


Σχόλια