Νέα θηριωδία από το ΙΚ: Αποκεφάλισαν 15χρονο αγόρι επειδή άκουγε ποπ μουσική

Νέα θηριωδία από το ΙΚ: Αποκεφάλισαν 15χρονο αγόρι επειδή άκουγε ποπ μουσική

Φρίκη προκαλεί η είδηση του αποκεφαλισμού ενός 15χρονου στη Μοσούλη από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, επειδή είχε… δυτικά ακούσματα.

Δεν έχουν τέλος οι θηριωδίες των τζιχαντιστών, που καθημερινά δείχνουν το απάνθρωπο πρόσωπό τους. Αυτή τη φορά, εκτέλεσαν ένα 15χρονο αγόρι σε κεντρική αγορά του προπυργίου του ΙΚ, της Μοσούλης, γιατί άκουγε ποπ μουσική.

Ο Ayham Hussein συνελήφθη από τζιχαντιστές μέσα στο παντοπωλείο του πατέρα του στην αγορά Ναμπί Γιουνίς, στη δυτική Μοσούλη, με την κατηγορία ότι άκουγε δυτική μουσική. Έπειτα, οδηγήθηκε δια της βίας σε θρησκευτικό δικαστήριο που εφαρμόζει το νόμο της σαρία και καταδικάστηκε σε θάνατο με αποκεφαλισμό.

Η εκτέλεση του αγοριού έγινε δημόσια και στη συνέχεια η σορός του παραδόθηκε στην οικογένειά του.

Ο εκπρόσωπος των μέσων ενημέρωσης στη Νινευή δήλωσε για την απάνθρωπη εκτέλεση στο ανεξάρτητο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Συρίας, Ara News: «Ο Ayham Hussein συνελήφθη από τζιχαντιστές ενώ άκουγε ποπ μουσική στο παντοπωλείο του πατέρα του στην αγορά Ναμπί Γιουνίς στη δυτική Μοσούλη. Δεν υπάρχει επίσημη απόφαση από δικαστήριο της σαρία που να απαγορεύει την δυτική μουσική».

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια