Νεαρή μητέρα και ο γιος της επιβιώνουν πτώσης αεροπλάνου και περνούν 5 ημέρες στη ζούγκλα πριν εντοπιστούν από τους διασώστες! (φωτό)

Νεαρή μητέρα και ο γιος της επιβιώνουν πτώσης αεροπλάνου και περνούν 5 ημέρες στη ζούγκλα πριν εντοπιστούν από τους διασώστες! (φωτό)

Απίστευτη είναι η ιστορία μιας νεαρής μητέρας και του γιου της, οι οποίοι επέζησαν πτώσης αεροπλάνου στη δυτική Κολομβία, για να βρεθούν από τους διασώστες ζωντανοί πέντε ημέρες αργότερα.

Αναλυτικότερα, η 18χρονη Maria Nelly Murillo, και ο ενός έτους γιος της, εντοπίστηκαν από τους διασώστες κοντά στο σημείο που έπεσε το μικρό αεροσκάφος τύπου Τσέσνα, στην επαρχία Τσόκο, με την νεαρή μητέρα να φέρει κάποια τραύματα και καψίματα σε διάφορα μέρη του σώματός της, ενώ το αγοράκι της φαίνεται να μην έπαθε τίποτα από την πτώση!

1

Το μικρό αεροσκάφος που μετέφερε ψάρια και καρύδες από κοντινή πόλη χάθηκε από τα ραντάρ είκοσι λεπτά μετά την απογείωσή του. Όταν ο πιλότος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του πύργου ελέγχου, ένα δεύτερο αεροσκάφος εστάλη στην περιοχή προκειμένου να ελέγξει τι έχει συμβεί.

Τελικά το αεροσκάφος που είχε πέσει για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εντοπίστηκε από τους διασώστες μετά από δύο ημέρες, ενώ στο εσωτερικό του βρισκόταν ο πιλότος του νεκρός.

2

Οι διασώστες ξεκίνησαν στη συνέχεια τις προσπάθειες για τον εντοπισμό της νεαρής μητέρας και του γιου της, που ενώ ήταν στη λίστα επιβατών, δε βρίσκονταν εντός του αεροσκάφους, και με το φόβο ότι μπορεί να χάθηκαν στη ζούγκλα, να είναι έντονος.

Η επινοητική μητέρα που είχε όντως προχωρήσει με το αγοράκι της βαθύτερα στη ζούγκλα, ψάχνοντας πιθανότατα για τροφή και προσπαθώντας να απομακρυνθεί από το αεροσκάφος με το φόβο πιθανής έκρηξης, άφηνε πίσω της «στοιχεία», όπως το πιστοποιητικό γέννησης του μωρού, αλλά και καρύδες, γεγονός που οδήγησε τους διασώστες στο να τους εντοπίσουν, αν και μετά από πέντε ημέρες, μόλις 500 μέτρα από το σημείο που είχε πέσει το αεροπλάνο.

3

Η Maria Nelly Murillo και ο γιος της οδηγήθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, ενώ οι διασώστε κάνουν λόγο για «θαύμα», αναφερόμενοι τόσο στο ότι μητέρα και γιος επιβίωσαν της πτώσης, όσο και στο ότι κατάφεραν να ζήσουν μέσα στη ζούγκλα για 5 ημέρες.Σχόλια