Νέες αφίξεις στην Δημοκρατική Συμπαράταξη προαναγγέλει ο Α. Λοβέρδος

Νέες αφίξεις στην Δημοκρατική Συμπαράταξη προαναγγέλει ο Α. Λοβέρδος

Στην εκπομπή «Μεσημεριανό Ρεπορτάζ», του Alpha 98.9 και στον Πέτρο Κουσουλό, μίλησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρβος σχολιάζοντας μεταξύ αλλων, τις εξελίξεις στην πολιτική αρένα, την κοινή πορεία με το ΚΙΔΗΣΟ, την απόφαση που ελήφθη από τον ΣτΕ για τα κανάλια καθώς και την εμπλοκή με την β’ αξιολόγηση.

Ο βουλευτής αποκάλυψε στον Πέτρο Κουσουλό, τα σχέδια της παράταξης, κάνοντας ξεκάθαρα λόγο για νέες αφίξεις που αναμένονται να ενταχθούν στο κόμμα. Όπως δήλωσε ο ίδιος:

«Δεν θα τελειώσουμε εδώ, Σήμερα δεχτήκαμε διεύρυνση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι θέμα χρόνου να γίνει τρίτη πολιτική δύναμη. Είμαστε πλέον με 18 βουλευτές. Θέμα χρόνου να ενδυναμώσει περισσότερο η παράταξη μας.»

Παράλληλα, δεν θέλησε να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου ούτε τις «φωνές» που ακούγονται σχετικά με την ενόχληση του Ευάγγελου Βενιζέλου από τις τελευταίες εξελίξεις.

Τι είπε σχετικά με τις εκλογές;

«Εκλογές μπορεί να γίνουν το 2017, Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή για ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές. «

Όσον αφορά την σημερινή απόφαση του ΣτΕ ο κ. Λοβέρδος σχολίασε:

«Η αρμοδιότητα πήγε στο ΕΣΡ, δηλαδή στα χέρια που έπρεπε», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ όσον αφορά τις δηλώσεις του Υπουργού  Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, είπε: «Απορώ πως μιλάει ακόμα ο κ. Παππάς επί του θέματος, μετά από την πραξικοπηματική ενέργεια που έκανε στον χώρο των media, φτιάχνοντας τον… στρατό του παραβιάζοντας το Σύνταγμα»

Τέλος για την δεύτερη αξιολόγηση:

«Η δευτερη αξιολόγηση είναι στον αέρα. Χάνει το χρόνο του ο ελληνικός λαός από την ανακατωσούρα που δημιουργεί η κυβέρνηση. Κάνει κακό στη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.»

 

Ακούστε το ηχητικό από την Συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σχόλια