Νέες εξελίξεις απο μαρτυρίες για την υπόθεση της Αίγινας

Νέες εξελίξεις απο μαρτυρίες για την υπόθεση της Αίγινας

Μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο», ο Γιώργος Λαμπρακόπουλος, που βρισκόταν στη λάντζα μαζί με τον 16χρονο αδερφό του και τον φίλο του Τάσο Σιδέρη, δηλώνει ότι στο ταχύπλοο επέβαιναν άλλα δύο άτομα που δεν του φάνηκαν ηλικιωμένα.

Μία μαρτυρία που περιπλέκει τα πράγματα και έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

«Έτσι όπως τον έψαχνα ρίχνω μια πολύ γρήγορη μάτια και βλέπω έναν άνδρα και μια γυναίκα. Όχι ηλικιωμένους. Επειδή όμως έψαχνα τον αδελφό μου και επειδή ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μας παρατήσει και θα γίνει όλο αυτό που γίνεται τώρα -να ψάχνουμε να βρούμε ποιοι ήταν πάνω-, δεν έδωσα σημασία στα χαρακτηριστικά τους και συνέχιζα να ψάχνω τον αδελφό μου, ο οποίος βγήκε στην επιφάνεια περίπου μετά από ένα λεπτό. Εκεί εγώ ησύχασα, του είπα ότι όλα είναι καλά και να πάει κοντά στο φίλο μου. Εμένα μου είχαν βγει οι ώμοι, δεν μπορούσα να κολυμπήσω με τα χέρια».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος, μαζί του βρίσκονταν πάνω στο ταχύπλοο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και μια γυναίκα 65 ετών.

Ο Λαμπρακόπουλος περιέγραψε στη συνέντευξη που παραχώρησε, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το συμβάν, λέγοντας πως πάνω στο ταχύπλοο είδε μόνο ένα νεαρό ζευγάρι.

«Ήμασταν στο νερό 20 λεπτά, έβλεπα δίπλα μου το κοριτσάκι να είναι μπρούμυτα στο νερό έχοντας χάσει τη ζωή του», θυμάται και συνεχίζει λέγοντας πως «αυτοί που ήταν τελικά στο ταχύπλοο, αν είχαν πετάξει έστω μια πετσέτα, ένα δείγμα – βοήθειας, μπορεί να μην είχαμε τέσσερις νεκρούς».

 

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη σοκ για Αίγινα: «Στο ταχύπλοο ήταν άλλοι δύο και δεν ήταν ηλικιωμένοι»Σχόλια