Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Μαυρίκου: Είχε πάρει ηρεμιστικά χάπια

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Μαυρίκου: Είχε πάρει ηρεμιστικά χάπια

Χάπια κατά της κατάθλιψης φαίνεται να είχε καταναλώσει ο εκδότης  Παναγιώτης Μαυρίκος το πρωί της 9ης Ιουλίου 2016, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή ο εκλιπών λόγω της τελευταίας του περιπέτειας με την δικαιοσύνη είχε καταθλιπτικές τάσεις με αποτέλεσμα να παίρνει ηρεμιστικά χάπια τα οποία και ανιχνεύθηκαν στο αίμα.

Το βράδυ πριν το μοιραίο περιστατικό αλλά και το πρωί της 9ης Ιουνίου ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε καταναλώσει περίπου 7 με 8 χάπια, ενώ δεν ανιχνεύθηκε αλκοόλ στο αίμα του.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν υπέστη κάποιο παθολογικό επεισόδιο λόγω του οποίου το τζιπ άρχισε να προσκρούει για περίπου 300 μέτρα στο δεξιό προστατευτικό τοιχίο της Αττικής Οδού.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, καθώς επιβεβαιώνεται ότι βρισκόταν σε καλή κατάσταση την ώρα που οδηγούσε. Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, παρά μόνο ευρέως διαδεδομένα χάπια ηρεμιστικά., διότι αντιμετώπιζε μια μικρή κατάθλιψη», δηλώνει στην εφημερίδα ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε επίσης:

Ταυτοποιήθηκε από το DNA ο Παναγιώτης ΜαυρίκοςΣχόλια