Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για την υπόθεση του Μπεν

Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για την υπόθεση του Μπεν

Άλυτο παραμένει το μυστήριο στην Κω σχετικά με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, οι βρετανοί αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ανακοίνωσαν πως θα παρατείνουν την παραμονή τους στο νησί.

Παράλληλα έρευνες ξεκίνησαν και σε ένα δεύτερο σημείο, κοντά στην περιοχή που ο μικρός Μπεν Νίνταμ εξαφανίστηκε το 1991.

Ο επιθεωρητής – ντετέκτιβ, Jon Cousins, της αστυνομίας του νότιου Yorkshir, δήλωσε ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω δουλειά στο συγκεκριμένο σημεί, αφού αποκάλυψε πως κάτω από το έδαφος υπάρχει μεγάλη ποσότητα συμπιεσμένου υλικού τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Πρόσθεσε ακόμη ότι η ομάδα του θα αφαιρέσει αυτό το «στρώμα» με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και στο πρώτο σημείο των ερευνών. «Γι’ αυτό αποφάσισα πως παρατείνουμε την παραμονή μας πιθανώς για δύο ή τρεις ημέρες ακόμη«, δήλωσε χαρακρηστικά στην προγραμματισμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Οι νέες μαρτυρίες

Παράλληλα και σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, αστυνομικοί είπαν στη μητέρα του Μπεν ότι θα επεκτείνουν τις έρευνές τους επικαλούμενοι κάποιες νέες μαρτυρίες.

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, οι νέοι αυτοί μάρτυρες έχουν υποδείξει στους βρετανούς αστυνομικούς νέους χώρους όπου ο Κωνσταντίνος Μπάρκας πετούσε μπάζα, αφού το τελευταίο σενάριο που εξετάζεται θέλει τον Μπάρκα να έχει θάψει τον Μπεν κάτω από σωρό με χώμα…

Η εφημερίδα, μάλιστα, υποστηρίζει πως ένας κάτοικος της Κω που είδε αστυνομικούς να ψάχνουν σε χώρο αποκομιδής σκουπιδιών τους είπε: «Δεν ξέρω γιατί ψάχνετε εδώ. Ο «Ντίνο» (σ.σ. Μπάρκας) πετούσε τα μπάζα του πιο πάνω στο δρόμο»…Σχόλια