Νεκρός έφηβος μετανάστης που πήδηξε από τρένο προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο

Νεκρός έφηβος μετανάστης που πήδηξε από τρένο προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας έφηβος μετανάστης, τον οποίο αστυνομικοί ανακάλυψαν να κρύβεται πίσω από τα καθίσματα ενός τρένου, όταν, προσπαθώντας να αποφύγει έλεγχο των χαρτιών του, πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε, όπως γνωστοποίησε η γερμανική αστυνομία σήμερα.

Αναλυτικότερα, ο 17χρονος έδωσε στους αστυνομικούς τα μεταναστευτικά έγγραφά του που είχαν εκδοθεί στην Αυστρία και σύμφωνα με τα οποία ήταν υπήκοος Αιγύπτου, όταν του ζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των ελέγχων, σε ένα τρένο που πραγματοποιούσε νυχτερινό δρομολόγιο σήμερα τα πρωί σε περιοχή κοντά στα σύνορα Γερμανίας- Αυστρίας.

Ενώ οι αστυνομικοί ήλεγχαν τα έγγραφά του, ο έφηβος το έβαλε στα πόδια και κατέφυγε σε ένα άλλο βαγόνι. Εκεί άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε από το τρένο που ήταν εν κινήσει, επιβεβαίωσαν στην αστυνομία δύο Αμερικανίδες, αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό.

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία για να βρει και να περισυλλέξει τη σορό του άτυχου νέου.

Όπως σημείωσε σχετικά με τον 17χρονο ένας εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας του Μονάχου, η ομοσπονδιακή αστυνομία είχε καταγράψει τα στοιχεία του 17χρονου στα σύνορα Γερμανίας- Αυστρίας πριν από λίγες εβδομάδες και τον είχε στείλε πίσω στην Αυστρία.

Σχόλια