Νεκρός ένας από τους καλεσμένους στα «βαπτίσια-δηλητήριο»!

Νεκρός ένας από τους καλεσμένους στα «βαπτίσια-δηλητήριο»!

Μοιραία κατάληξη είχε για έναν εκ των καλεσμένων το τραπέζι θανάτου στη Λιβαδειά, έπειτα από βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα την οποία υπέστη από σαλμονέλα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι τραγικές καθώς όπως έγινε γνωστό ένας 55χρονος πέθανε και άλλα δύο άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες άνθρωποι που έφαγαν την επόμενη ημέρα στο ίδιο κατάστημα -όπως κατήγγειλε ο πατέρας ενός 8χρονου παιδιού- εμφάνισαν επίσης τα ίδια συμπτώματα.

Ο οργανισμός του άτυχου 55χρονου φαίνεται ότι δεν άντεξε τη βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα και υπέκυψε. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ο άνδρας της αδελφής του πατέρα που βάπτιζε το παιδί. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να κινδύνεψε και ο 23χρονος γιος του θύματος, ο οποίος νοσηλεύεται  σε νοσοκομείο της Αθήνας!

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται και ένας γνωστός οδοντίατρος της πόλης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο μοιραίο τραπέζι μαζί με τη γυναίκα του.

Διαβάστε επίσης:

Έμεινε χωρίς ρεύμα για τέσσερις ώρες το νοσοκομείο της Λιβαδειάς (video)Σχόλια