Νεκρός στο σπίτι του στο Κολωνάκι βρέθηκε ο μάνατζερ των Beatles, Αλέξης Μάρδας

Νεκρός στο σπίτι του στο Κολωνάκι βρέθηκε ο μάνατζερ των Beatles, Αλέξης Μάρδας

Νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, στην οδό Κανάρη 23, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα από άτομα του στενού του περιβάλλοντος ο πάλαι ποτέ μάνατζερ των Beatles, Αλέξης Μάρδας.

Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο σπίτι, ενώ ο ίδιος δεν φέρει στο σώμα του εξωτερικά ίχνη εγκληματικής ενέργειας, με όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία να δείχνουν ότι θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Μάρδας, που ήταν 75 ετών, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, ενώ εδώ και μέρες δεν τον είχε δει κανείς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν νεκρός εδώ και μέρες, αλλά δεν τον είχε αναζητήσει κανείς. Τελικά, ο θυρωρός της πολυκατοικίας του, επειδή είχε μέρες να τον δει, κάλεσε την οικογένειά του, και παρουσία δικηγόρου και αστυνομικών άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού και τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του.

Ο Αλέξης Μάρδας στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη με την οποία είχε αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρίνα, 23 ετών σήμερα. Είχε κάνει σπουδαία καριέρα στο πλευρά της πιο διάσημης μπάντας στον κόσμο, τους Beatles, ενώ μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και την Ύδρα όπου διατηρούσε έως πρότινος ένα από τα πιο ωραία σπίτια του νησιού.Σχόλια