Νέο κόμμα στον πατριωτικό χώρο, εμπνευσμένο από τον Χριστόδουλο

228 2

Ένα νέο κόμμα, το «Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας ‘’ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ’’», που είναι εμπνευσμένο από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο, ξεκίνησε την πορεία του μέσω διαδικτύου την ημέρα του Πάσχα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας ‘’ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ’’ ξεκίνησε την νέα πορεία μέσω διαδικτύου το Πάσχα της τελευταίας μας ελπίδας… Ο Χριστόδουλος προσφέρει και σήμερα το “πνευματικό, εθνικό και πολιτιστικό κολλύριο” για την ξηροφθαλμία και την πνευματική τύφλωση, την οποία συνειδητά κάποιοι προκάλεσαν στους νοητούς οφθαλμούς μας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κίνημα συγκροτείται από «νέες και νέους απ’ όλον τον Ελληνισμό» και πιστεύει ότι «μπορούμε να ανακαλύψουμε την δύναμη της πίστης, της θέλησης και της δράσης για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το θαύμα της Ανάστασης του Έθνους, παίρνοντας πίσω την ζωή που μας έκλεψαν και κερδίζοντας την εθνική, οικονομική και ατομική μας αξιοπρέπεια και προκοπή».

«Καλούμε, λοιπόν, όλα τα Ελληνόπουλα σε μια αντίσταση στην παρακμή που απειλεί να μας εξαφανίσει σε μια εθνική πανστρατιά για την Ανάσταση των ιδεών και την Αναγέννηση των οραμάτων που προσφέρει ο Χριστόδουλος στις καρδιές μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως εντός της «λίστας φίλων» είναι και ο Νίκος Νικολόπουλος, βουλευτής Αχαΐας (Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος).Join the Conversation

2 comments

  1. Alkis Tsiliotis Απάντηση

    Δηλαδή χουντοβασιλικό ?

  2. George Apostolopoulos Απάντηση

    Πού βρίσκεται το καινούργιο; Μήπως κάτι σαν θεοκρατικό κόμμα; Κάτι σαν αντιπερισπασμό στους Ισλαμοφασίστες; Κάτι σαν ανάμνηση από την χουντική περίοδο; Δεν μας καλύπτει η ΧΑ, ο Καραντζαφέρης, ο Νικολόπουλος;