Νέο κρούσμα αλαζονείας: Ο Πολάκης στοχοποιεί ευθέως εν δυνάμει άνεργους δημοσιογράφους

Νέο κρούσμα αλαζονείας: Ο Πολάκης στοχοποιεί ευθέως εν δυνάμει άνεργους δημοσιογράφους

Νέο κρούσμα κυβερνητικής αλαζονείας από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Νιώθωντας την ανάγκη να ενεργήσει ως αυτόκλητος υπερασπιστής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος στριμώχθηκε εχθές από την ερώτηση της δημοσιογράφου του Alpha, Ευαγγελίας Τσικρίκαο κ. Πολάκης προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με ένα κολάζ φωτογραφιών της δημοσιογράφου μαζί με συναδέλφους της και στελέχη της ΝΔ χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «θεραπαίνιδα και λιβανιστήρι των παράνομων καλαναρχών». 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πολάκης επιτίθεται σε δημοσιογράφους. Το συνηθίζει, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο κερδίζει πόντους στο κομματικό του ακροατήριο.

Αυτή την φορά, ωστόσο, ξέφυγε τελείως προκαλώντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς έφτασε στο σημείο να στρέφεται ευθέως κατά μιας εργαζόμενης στον χώρο των ΜΜΕ που στοχοποίησε ευθέως.

Προφανώς κατά τον αναπληρωτή υπουργό οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ απαγορεύεται να φωτογραφίζονται αναμνηστικά με πολιτικά πρόσωπα, γιατί αυτομάτως καθίστανται υποχείρια τους.

Είναι επίσης προφανές ότι ο κ. Πολάκης στο πλαίσιο άσκησης των υπουργικών του καθηκόντων δεν συνομιλεί με εκπροσώπους του Τύπου ούτε καν συναναστρέφεται μαζί τους.

Ακολουθεί η νέα αήθης επίθεση του κυβερντητικού στελέχους: 

polakis-tsikrika-1Σχόλια