Νέο Opel Insignia Grand Sport το Μάρτιο του 2017

Νέο Opel Insignia Grand Sport το Μάρτιο του 2017

Η Opel έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία, φωτογραφίες και βίντεο του νέου Opel Insignia Grand Sport, το οποίο δοκιμάζει και ετοιμάζει για την πρεμιέρα του, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το Μάρτιο του 2017. 

Το εν λόγω μοντέλο βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης, ωστόσο η Opel ακόμα το κρύβει περίτεχνα μέσω του εκτεταμένου καμουφλάζ σε ολόκληρο το αμάξωμα, αν και κάποια στοιχεία είναι ευδιάκριτα. Ορισμένα από αυτά είναι τα λεπτά εμπρός φωτιστικά σώματα, η μεγάλη μάσκα, το χαμηλό ρύγχος με το μακρύ καπό και το έντονα κεκλιμένο τελείωμα στο πίσω άκρο, θυμίζοντας εν μέρει το πρωτότυπο Opel Monza.

Το Opel Insignia Grand Sport βασίζεται σε μια εντελώς νέα αρχιτεκτονική και διαθέτει πάνω από εννέα εκατοστά μακρύτερο μεταξόνιο. Ωστόσο, χάρη στους πιο κοντούς προβόλους, είναι κατά 5,5 εκατοστά πιο μακρύ από το υπάρχον Insignia (κοντά στα 4,9 μ.), το οποίο λανσαρίστηκε το 2008. Επιπλέον, τα πλατύτερα μετατρόχια κατά 1 εκατοστό και η χαμηλότερη οροφή κατά 3 εκατοστά ενισχύουν την πιο αθλητική εμφάνιση του μοντέλου. Μέσω της χρήση νέων ελαφριών υλικών, το Insignia Grand Sport θα ζυγίζει έως 175 κιλά λιγότερο, κάτι που μόνο πολλαπλά οφέλη προσφέρει.

Η επερχόμενη ναυαρχίδα της Opel θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερους χώρους από το Insignia και θα εξοπλίζεται με καινοτόμες τεχνολογίες, αποτελώντας μια εναλλακτική λύση απέναντι από πιο ακριβά αυτοκίνητα.

Δείτε το Opel Insignia Grand Sport και στο παρακάτω βίντεο:


ΠΗΓΗ : autogreeknews.gr


Σχόλια