Νέο σοκ στην Ινδία: Στην Εντατική 4χρονο κοριτσάκι που βιάστηκε και μαστιγώθηκε από δυο άνδρες

Νέο σοκ στην Ινδία: Στην Εντατική 4χρονο κοριτσάκι που βιάστηκε και μαστιγώθηκε από δυο άνδρες

Στα χέρια της Αστυνομίας της Ινδίας βρίσκονται δυο άνδρες οι οποίοι φέρονται ως ύποπτοι για τον βιασμό αλλά και τη βαριά σωματική κακοποίηση ενός κοριτσιού μόλις 4 ετών στην πρωτεύουσα της χώρας Δελχί.

Το άτυχο κοριτσάκι εντοπίστηκε λιπόθυμο το βράδυ της Παρασκευής σε σιδηροδρομικές γραμμές σε μια φτωχογειτονιά κοντά στο σπίτι του στα βόρεια της πόλης και διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω των εκτεταμένων τραυμάτων που έφερε.

Σύμφωνα με την κλινική εικόνα της τετράχρονης η οποία αυτή τη στιγμή παραμένει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, οι δράστες εκτός από την απίστευτη πράξη τους δεν δίστασαν και να βασανίσουν το κορίτσι, μαστιγώνοντάς το.

Όπως δηλώνει στα ΜΜΕ ο εκπρόσωπος των Αρχών, Vijay Singh, στα συγκεκριμένα πρόσωπα μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται μετά το πέρας της ανάκρισης.

Η οικογένειά της υποθέτει πως είναι πολύ πιθανόν το παιδί τους να δελεάστηκε να ακολουθήσει τους δράστες με κάποια τρόφιμα ή γλυκά.

Αξίζει να σημειωθεί πως, κατά τα τελευταία χρόνια, οι σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών κάθε ηλικίας στην Ινδία, πολλές εκ των οποίων θανατηφόρες, γίνονται όλο και περισσότερες και παρά την μεγάλη αυστηροποίηση των σχετικών νόμων, μετά από κάποια κρούσματα τα οποία συντάραξαν την κοινή γνώμη και προκάλεσαν θύελλα διαδηλώσεων σε όλη τη χώρα.Σχόλια