Νέο σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση στους δίδυμους πύργους

Νέο σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση στους δίδυμους πύργους

Η 11η Σεπτεμβρίου αποκλήθηκε ως «η ημέρα που άλλαξε τον κόσμο». 15 χρόνια μετά, η ηγερμανική Βild δημοσιεύει ένα σοκαριστικό βίντεο που καταγράφει τις πρώτες στιγμές μετά την πτώση του πρώτου αεροπλάνου στους Δίδυμους Πύργους. Το βίντεο τράβηξε η Κάρολιν Ντράις (σήμερα παραγωγός της σειράς Vampire Diaries ) η οποία τότε έμενε σε ένα διαμέρισμα του πανεπιστημιακού κοιτώνα που βρίσκεται στη Water Street, σχεδόν 8 οικοδομικά τετράγωνα από τους Δίδυμους Πύργους.

Στο βίντεο, η Κάρολιν ακούγεται να μιλά με την μητέρα της, λέγοντάς της πως βγαίνουν καπνοί από τον έναν ουρανοξύστη του WTC και πως ακούστηκαν εκρήξεις που τις ξύπνησαν, αλλά δεν είχαν ακόμη καταλάβει τι συνέβαινε.

Τρομοκρατημένες οι δυο φοιτήτριες, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει. Μέχρι που ακούγεται η κραυγή «Ω Θεέ μου!» και ουρλιαχτά. Είναι η στιγμή που το δεύτερο αεροπλάνο των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα πέφτει πάνω στον δεύτερο ουρανοξύστη. «Τι θα κάνουμε;» φωνάζουν ουρλιάζοντας και αρχίζουν να μαζεύουν τα πράγματά τους: «Δεν μένω στον 32ο όροφο. Φεύγω, δεν μένω άλλο εδώ» λέει η συγκάτοικος της Ντράις. Ακούγεται να μιλάει σε κάποιον στο τηλέφωνο, του λέει πόσο τρομοκρατημένη είναι και πως τον αγαπάει. Η Ντράις της φωνάζει να την περιμένει και να μην την αφήσει μόνη. Οι δυο γυναίκες φεύγουν όπως όπως από το διαμέρισμά τους και στο διάδρομο βρίσκουν κι άλλους φοιτητές.

Σημειώνεται ότι το βίντεο φέρνει στο φως ξανά σήμερα η γερμανική Bild.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩΣχόλια