Νέο θρίλερ με τον Μπεν: Ότι δεν είναι ο νεαρός στην Ηλεία δείχνει το DNA

Νέο θρίλερ με τον Μπεν: Ότι δεν είναι ο νεαρός στην Ηλεία δείχνει το DNA

«Δεν είμαι ο Μπεν, δυστυχώς», δήλωσε ο νεαρός που ισχυριζόταν πως έχει κοινά στοιχεία με τον Μπεν Νίνταμ, το κατάξανθο αγόρι που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το καλοκαίρι του 1991, από την Κω, όπου παραθέριζε με τους γονείς του.

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκε ο νεαρός έδειξαν ότι τελικά δεν είναι ο Μπεν παρά το γεγονός ότι τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και τα σημάδια που έφερε στο σώμα του ήταν ίδια με αυτά του εξαφανισμένου αγοριού, όπως τα είχαν περιγράψει οι γονείς του μικρού.

Όταν ο νεαρός έμαθε ότι είναι υιοθετημένος, υποψιάστηκε ότι μπορεί να έχει σχέση με το παιδί που εξαφανίστηκε το 1991 στην Κω και έτσι ζήτησε τη βοήθεια του νομικού Γιάννη Αντωνόπουλου ελπίζοντας ότι θα βρει τους βιολογικούς του γονείς.

«Το καλοκαίρι του 2013 εμφανίστηκε στο γραφείο μου ένας νεαρός Ρομά, με διαφορετικά από τα συνηθισμένα φυλετικά χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την υποψία ότι είναι ο μικρός Μπεν. Μάλιστα, το παιδί σημείωσε πως είχε τρία χαρακτηριστικά σημάδια, στο δεξί μηρό, στο γόνατο και το λαιμό τα οποία ταίριαζαν με τα σημάδια του εξαφανισμένου παιδιού, όπως τα είχε περιγράψει η οικογένεια του. Ο νεαρός – που προσωρινά ζούσε στον Πύργο- ήταν ξανθός ενώ μετά την έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο, διαπίστωσα κοινά χαρακτηριστικά στην εξωτερική εμφάνιση, με τη μητέρα του Μπεν. Έτσι επικοινώνησα με την Αγγλική Αστυνομία και στείλαμε – με τη συναίνεση του νεαρού – γενετικό υλικό (μαλλιά και στοματικό επίχρισμα) για να μας ενημερώσουν, ένα μήνα μετά, ότι δεν ταυτίστηκε με του γονείς του εξαφανισμένου παιδιού», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνόπουλος στην εφημερίδα «Πατρίς».

Πηγή: patrisnews
Σχόλια