Νέο ξέσπασμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα και Παππά για το κύκλωμα εκβιαστών

Νέο ξέσπασμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα και Παππά για το κύκλωμα εκβιαστών

Βολές εναντίον του πρωθυπουργού και του υπουργού Επικρατείας εξαπέλυσε μέσω Twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα εκβιαστών.

«Η αποκάλυψη κυκλωμάτων μιντιακών επιθέσεων και κατά παραγγελία αγιογραφιών με δημόσιο χρήμα εκθέτει Τσίπρα, Παππά», ήταν η πρώτη ανάρτηση της πρώην Προέδρου της Βουλής, ενώ ήταν σε εξέλιξη στο Κοινοβούλιο η συζήτηση για τη Δημόσια Διοίκηση, στην οποία πήραν το λόγο οι κύριοι Τσίπρας και Παππάς.

«Μετά τις αποκαλύψεις αυτών των συνεννοήσεων οι Τσίπρας, Παππάς, Μπενίσης, Σπίρτζης πρέπει να δώσουν εξηγήσεις», ήταν η δεύτερη ανάρτησή της, επισημαίνοντας ότι η δημόσια απάντηση των προαναφερόμενων προσώπων είναι επιβεβλημένη «διότι αποκαλύπτεται μια μαφία που λυμαίνεται κ διαμοιράζει εξουσία, δημόσιο χρήμα, ενημέρωση, με συμμετοχή συγκεκριμένων».

«Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ αντί να χειροκροτούν «αρχιμανδρίτη» Παππά και «πατριάρχη» Τσίπρα έπρεπε να ζητούν απαντήσεις», ήταν το αιχμηρότατο σχόλιο που επεφύλασσε για το τέλος των αναρτήσεών της η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 Σχόλια