Νυχια: 4 καλοκαιρινά σχέδια για να διαλέξεις

Νυχια: 4 καλοκαιρινά σχέδια για να διαλέξεις

Παρακάτω θα δεις 4 καλοκαιρινά σχέδια νυχιών για να διαλέξεις.

 

Όμπρε νύχια

Επειδή το να κάνεις όμπρε το κάθε νύχι μπορεί να αποδειχθεί κάπως δύσκολο, μπορείς να δοκιμάσεις αυτήν την πρόταση που η διαβάθμιση του χρώματος γίνεται από νύχι σε νύχι. Για να τα καταφέρεις χρειάζεσαι ένα σκούρο χρώμα και ένα λευκό βερνίκι. Αρχικά βάφεις τον αντίχειρα με το σκούρο χρώμα (εδώ χρησιμοποιήσαμε το μπλε). Στη συνέχεια σε μία λεία και καθαρή επιφάνεια στάξε 4 σταγόνες από το σκούρο χρώμα. Πρόσθεσε μία σταγόνα λευκό, ανακάτεψε και βάψε τον δείχτη σου. Πρόσθεσε άλλη μία σταγόνα λευκό, ανακάτεψε και βάψε τον μέσο. Πρόσθεσε άλλη μία σταγόνα λευκό, ανακάτεψε και βάψε τον παράμεσο. Τέλος, πρόσθεσε άλλη μία σταγόνα λευκό, ανακάτεψε και βάψε το μικρό σου νύχι. Ολοκλήρωσε την προσπάθεια με ένα διάφανο topcoat και είσαι έτοιμη!

 

Βούλες παντού

Οι βούλες είναι από τα πιο εύκολα καλοκαιρινά σχέδια για τα νύχια. Ανάλογα με τα χρώματα που θα επιλέξεις να συνδυάσεις και το μέγεθος που θα δώσεις στις βούλες μπορεί να έχεις ένα κομψό και πιο σοβαρό αποτέλεσμα ή ένα εντελώς ποπ. Δες εδώ μερικές προτάσεις και μετά βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

 

nixia-me-voules-kai-monoxromo

 

sxedia-gia-nixia

 

Φύλα την έκπληξη για το τέλος

Και τα σχέδια στις άκρες στων νυχιών μπορούν να γίνουν χωρίς να απαιτούν μεγάλη δεξιοτεχνία. Οι επιλογές σου είναι αρκετές: είτε να κάνεις το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ, είτε να είναι ανόμοιο το πάχος της επιφάνειας του χρώματος που θα βάλεις στις άκρες, είτε να χρησιμοποιήσεις ένα εύκολο αυτοκόλλητο νυχιών και να δώσεις σχήμα με αυτό. Αυτά είναι δύο εύκολα καλοκαιρινά σχέδια για τα νύχια που μας άρεσαν πολύ!

 

nixia-parallagi-gallikou

sxedia-gia-ta-nixia

 

 

 

 Σχόλια