Νικόλ Κίντμαν: Ο Χιου Τζάκμαν με βοήθησε στο διαζύγιο με τον Τομ Κρουζ

Νικόλ Κίντμαν: Ο Χιου Τζάκμαν με βοήθησε στο διαζύγιο με τον Τομ Κρουζ

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε πρόσφατα για το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ και αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό για την επιτυχία του γάμου της με τον τραγουδιστή Κιθ Έρμπαν.

Η Κίντμαν χώρισε με τον Κρουζ το 2001 ύστερα από 10 χρόνια γάμου. Έχουν μαζί δύο παιδιά την 26χρονη Ιζαμπέλα που ζει στο Λονδίνο και τον 24χρονο Κόνορ που ζει στο Μαϊάμι.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός την περίοδο του διαζυγίου της με τον Τομ Κρουζ είχε για αρωγό τον Χιου Τζάκμαν και τη σύζυγό του Ντέμπορα-Λι Φαρνές.

«Όταν πήρα το διαζύγιο, ο Χιου και η Ντεμπ ήταν μέρος της θεραπείας μου», δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Weekly Australian Women». «Ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Σε άλλη της συνέντευξη στο περιοδικό InStyle, η Κίντμαν μίλησε για το γάμο της με τον Έρμπαν και τις συμβουλές που τους έδωσε ο ιερέας της οικογένειας.

«Το σπουδαιότερο πράγμα που μας είπε ο ιερέας της οικογένειάς μας στο γάμο μας ήταν: «Πάντα να φιλιέστε για καλημέρα και για αντίο. Σας κρατά ενωμένους»».

Πηγή: ΑΜΕ ΜΠΕ


Σχόλια