Νικολόπουλος: Επιστροφή (;) βόμβα στη ΝΔ και καυτά ερωτήματα σε Καμμένο

Νικολόπουλος: Επιστροφή (;) βόμβα στη ΝΔ και καυτά ερωτήματα σε Καμμένο

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στη Νέα Δημοκρατίας μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος επισήμανε πως «στη ζωή δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα, ενώ τόνισε πως αυτό που βλέπει είναι ότι ο κόσμος στηρίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Να σημειωθεί πως ο κ.Νικολόπουλος δεν πήγε στη Βουλή για να ψηφίσει Πρόεδρο, αφού προτίμησε να βρεθεί στο μνημόσυνο του αδικοχαμένου στρατιώτη Φώτη Ανδρικόπουλου στην Πάτρα, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του πριν από ένα χρόνο σε άσκηση με όλμους. Η κίνηση του ήταν ενδεικτική των προθέσεων του, αφού σήμερα θα καταθέσει ερώτηση, όπως γράφει και το tempo24.gr, προς τους συναρμόδιους Υπουργούς με πρώτο τον Πάνο Καμμένο με θέμα: «Ένα χρόνο μετά τον όλμο που σκότωσε τρεις πεζοναύτες…..η Πολιτεία ξέχασε τις δεσμεύσεις της. Έκοψαν και το πολυτεκνικό επίδομα.Ακατάλληλα βλήματα και πυροσωλήνες οδηγούν σε νεκρούς ήρωες.Το βλήμα που χρησιμοποιήθηκε στη μοιραία άσκησηδεν πληροί καμία από τις διατάξεις ασφαλείας του ΝΑΤΟ».

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν σειρά ερωτήσεων προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους συναρμόδιους Υπουργούς, με θέματα που αφορούν στο τηλεοπτικά μέσα, το θρήσκευμα και τα θρησκευτικά στα σχολεία.Σχόλια