Νικολόπουλος στο «Νυχτερινό ρεπορτάζ»: Μου έγινε πρόταση αλλά αρνήθηκα αντιπροεδρία στους ΑΝΕΛ

Νικολόπουλος στο «Νυχτερινό ρεπορτάζ»: Μου έγινε πρόταση αλλά αρνήθηκα αντιπροεδρία στους ΑΝΕΛ

«Θα είχα παραιτηθεί ήδη στην περίπτωση του κ. Σταθάκη, για να μην αμαυρώνω το κεφάλαιο Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε μέσα από «Νυχτερινό ρεπορτάζ» του Πέτρου Κουσουλού, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος επίσης τόνισε πως θα ψηφίσει κατά συνείδηση τα άρθρα του πολυνομοσχέδιο.  Ο βουλευτής Αχαίας αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση για την αντιπροεδρία των ΑΝΕΛ, από τον Πάνο Καμμένο αλλά δεν την αποδέχτηκε. Ο ίδιος τόνισε συγκεκριμένα: «Έγινε η πρόταση, τι σημασία έχει. Είμαι πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, πως θα γίνει αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ»

Σε δήλωση που εξέδωσε ο ίδιος νωρίτερα:

Δεν θα ψηφίσει τα άρθρα 1, 2, 3 ,5, 8, 13, 14,15 του πολυνομοσχεδίου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ  Νίκος Νικολόπουλος σύμφωνα με δήλωση που εξέδωσε ο ίδιος. Όπως αναφέρει, τα άρθρα αυτά σωρεύουν αβάσταχτα βάρη για τους πολίτες, οι οποίοι έχουν ήδη πληρώσει το μάρμαρο της κρίσης. Ωστόσο, όπως εξηγεί, θα ψηφίσει «ναι» επί της αρχής του πολυνομοσχεδίου γιατί αισθάνεται δεσμευμένος από την πρόσφατη λαϊκή εντολή.

«Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνω “χειροκροτητής” επαναλαμβάνοντας τη γνωστή επωδό “ναι σε όλα”» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος.

Επιπλέον διευκρινίζει, ότι θα πει «ναι» σε διατάξεις, που έχουν ουσιαστικό μεταρρυθμιστικό περιεχόμενο  και σε εκείνες που εξορθολογίζουν το σύστημα αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής.

«Θα φωνάξω “όχι” σε εκείνες που φέρνουν νέα φορολογική επιβάρυνση στον ήδη υπερφορολογημένοΈλληνα φορολογούμενο, σε άλλες που αποχρωματίζουν τις κόκκινες γραμμές και παραλλάσσουν τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις», συμπληρώνει.

 Σχόλια