Νικολόπουλος: Θα πάω το πόρισμα του ereportaz για τα δάνεια σε Τσίπρα – Θάνου

Νικολόπουλος: Θα πάω το πόρισμα του ereportaz για τα δάνεια σε Τσίπρα – Θάνου

Για το «ξεχασμένο» εισαγγελικό πόρισμα για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, μίλησε εχθές στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 και το δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, ο Νίκος Νικολόπουλος, ανεξάρτητος Βουλευτής και επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, ο οποίος βοήθησε στο να πάρει έκταση το θέμα, που πρώτο το ereportaz.gr αποκάλυψε.

«Το ελάχιστο που θα έπρεπε να κάνουν τα κόμματα και οι πρόεδροί τους είναι να επιδιώκουν, να έχουν την ίδια μεταχείριση που έχουν όλοι οι επαγγελματίες», τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, και επεσήμανε ότι θα μεταφέρει τις αποκαλύψεις του ereportaz για το θέμα, στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

Αναφερόμενος στο πόρισμα Καλούδη που δημοσίευσε το ereportaz, ο κ. Νικολόπουλος επεσήμανε: «Με όνομα και επίθετο, και ενώ έχουν συμβεί όλα τούτα, δεν έχουν ασκηθεί ακόμα ποινικές διώξεις;».

«Εγώ αύριο παίρνοντας το δικό σας το ρεπορτάζ, τα δικά σας τα στοιχεία, του εισαγγελέα την έρευνα και τη δουλειά που έκανε, θα τα πάω στον πρωθυπουργό», σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Εγώ περίμενα ο Τσίπρας να φέρει το πόρισμα του Καλούδη στη Βουλή κ να το τρίψει στην μούρη όλων. Και όμως δεν έγινε τίποτα».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Νικολόπουλου ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης:

Το «ξεχασμένο» εισαγγελικό πόρισμα για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων (έγγραφα)

Ανασύρεται (;) από το αρχείο η δικογραφία με τα δάνεια των κομμάτων


Σχόλια