Νίκος Δένδιας:«Tο να δίνεις τρία ευρώ και να ψηφίζεις δεν συνιστά σοβαρή διαδικασία»

Νίκος Δένδιας:«Tο να δίνεις τρία ευρώ και να ψηφίζεις δεν συνιστά σοβαρή διαδικασία»

Το κώδωνα του κινδύνου κρούει ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας με αφορμή της επερχόμενες εκλογές προέδρου του κόμματος.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά» εξηγεί ότι ο τρόπος εκλογής του νέου προέδρου τείνει να καταστήσει την Ν.Δ. τελείως αδιάφορη, καθώς είναι τελείως αποκομμένος από κάθε ιδεολογικό πρόσημο και στερείται πολιτικού νοήματος.

Ωστόσο, διαβεβαιώνει ότι «ακόμη κι αν κινδυνέψει η Ν.Δ. με διάσπαση ή και με αφανισμό – λόγω συγκεκριμένων προσωπικών στρατηγικών – δεν θα εξαφανισθεί η Κεντροδεξιά».

Ο κ. Δένδιας στρέφει τα πυρά του και εναντίον της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, τονίζοντας ότι «το να δίνεις τρία ευρώ και να ψηφίζεις δεν συνιστά σοβαρή διαδικασία».

«Η λογική αλληλουχία επέβαλλε να συζητήσουμε κατ’ αρχήν για τα αίτια της μεγάλης ήττας, να κάνουμε την αυτοκριτική μας όπου χρειάζεται και να επιλέξουμε δημοκρατικά τι είδους κόμμα θέλουμε να είμαστε» τονίζει και συμπληρώνει ότι μόνο αφού θα είχαμε καταλήξει στις συγκεκριμένες απαντήσεις, θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε και ποιος είναι ο πλέον κατάλληλος για να εκπροσωπήσει την συγκεκριμένη πολιτική φυσιογνωμία.

«Στην περίπτωση της ΝΔ πράττουμε το αντίθετο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια η διαδικασία να είναι βαθύτατα απολιτική» διαμηνύει ο κ. Δένδιας, καθιστώντας σαφές ότι δεν «πρέπει να γίνουμε κακέκτυπο του ΣΥΡΙΖΑ».Σχόλια