Νίκος Νικολόπουλος: Τέλος στην παντοκρατορία των νταβατζήδων των ΜΜΕ

Νίκος Νικολόπουλος: Τέλος στην παντοκρατορία των νταβατζήδων των ΜΜΕ

Στους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, καναλάρχες αναφέρθηκε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος με την επίκαιρη ερώτηση του στη Βουλή σήμερα το πρωί.

Ο κ. Νικολόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να βοηθήσει στην κάθαρση στο χώρο των καναλιών, ώστε να «σπάσει» ο φαύλος κύκλος της διαπλοκής και ζήτησε να μην συνθηκολογήσετε μαζί τους, ώστε να να μπει ένα τέλος στην παντοκρατορία των νταβατζήδων των ΜΜΕ.

Οι Έλληνες φορολογούμενοι τόνισε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας, «ζητούν να μην επιτρέψετε να ξαναγίνουν καναλάρχες στην Ελλάδα οι κλέφτες και οι απατεώνες, νομιμοποιώντας τους με τη χορήγηση νέων αδειών. Ζητούν να πάρετε μέτρα προκειμένου, στα πλαίσια της ταυτοποίησης των φυσικών προσώπων που εμφανίζονται ως φορείς αλλοδαπών εταιρειών, να διακριβώσετε αν αυτοί που θα εμφανιστούν στο διαγωνισμό ως νόμιμοι εκπρόσωποι αλλοδαπών νομικών προσώπων είναι αχυράνθρωποι, μπροστινοί και αυτοφωράκηδες των υπόδικων νταβατζήδων της διαπλοκής».

Ο Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε μια ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με την πρόβλεψη που υπάρχει για την περίπτωση που οι άδειες κατοχυρωθούν σε καναλάρχες που ενδέχεται στο μέλλον να καταστούν υπόδικοι για τραπεζικές απάτες ή ακόμα και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συνέχισε «Αν πχ προφυλακιστούν ή τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, θα μπορούν να συνεχίσουν να κατέχουν νόμιμα ή έστω να μεταβιβάσουν νόμιμα σε τρίτους τις τηλεοπτικές άδειες που θα έχουν εν τω μεταξύ αποκτήσει με το βρώμικο χρήμα των σημερινών θαλασσοδανείων τους, που θα φτάσει στην Ελλάδα μέσω Παναμά, Σιγκαπούρης ή Ελβετίας;».Σχόλια