Νίκος Παππάς: Είμαστε κυβέρνηση μειοψηφίας, δεν μπορούμε να πάμε και πολύ μακριά έτσι…

Νίκος Παππάς: Είμαστε κυβέρνηση μειοψηφίας, δεν μπορούμε να πάμε και πολύ μακριά έτσι…

Στην παραδοχή πως το ενδοκυβερνητικό ρήγμα είναι κάτι παραπάνω από αδιαμφισβήτητο προχώρησε ο Υπ. Επικρατείας Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Επένδυση», λέγοντας μάλιστα πως αυτό επιβεβαιώθηκε σε τρεις ψηφοφορίες, για να πει χαρακτηριστικά πως, «η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ».

«Χρειαζόμαστε λύσεις καθαρές, συμπαγείς και σταθερές λύσεις» συμπλήρωσε, ενώ, αναφερόμενος στους βουλευτές εκείνους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι δεν στήριξαν με τη ψήφο τους στη Βουλή την κυβέρνηση, ο υπουργός Επικρατείας ξεκαθάρισε ότι «η καταψήφιση σημαίνει και άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

Ερωτηθείς για τα σενάρια περί εκλογών, δήλωσε πως «είναι λογικό να ανακυκλώνονται, όταν το κυβερνητικό κόμμα έχει τόσες κοινοβουλευτικές απώλειες».

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για τον αν μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας του κόμματος θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια, σε περίπτωση εκλογών, ο Ν. Παππάς απάντησε εμμέσως πλην σαφώς. «Αν πάμε σε εκλογές, θα πάμε για να εξασφαλιστούν η απωλεσθείσα σταθερότητα και η πλειοψηφία».Σχόλια