Νιου Τζέρσεϊ: Τουλάχιστον τρεις νεκροί & πάνω από 100 οι τραυματίες σε δυστύχημα με τρένο

Νιου Τζέρσεϊ: Τουλάχιστον τρεις νεκροί & πάνω από 100 οι τραυματίες σε δυστύχημα με τρένο

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωής τους, ενώ δεκάδες ακόμη τραυματίστηκαν, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για περισσότερους από 100 τραυματίες, όταν τρένο προσέκρουσε σε πλατφόρμα σιδηροδρομικού σταθμού στο Χομπόκεν του Νιου Τζέρσεϊ, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο συρμός δε σταμάτησε εκεί που θα έπρεπε, στο τέλος της γραμμής και συνέχισε με ταχύτητα την πορεία του, προσκρούοντας στον τοίχο του κτιρίου και ανεβαίνοντας στην αποβάθρα. Σημειώνεται ότι από την πρόσκρουση, έχει καταρρεύσει και μέρος της οροφής του σταθμού.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, το τρένο, στην τρελή πορεία του, πέρασε τον χώρο ακύρωσης εισιτηρίων και έφτασε έως τον χώρο αναμονής του σιδηροδρομικού σταθμού.

1

«Λόγω του εκτροχιασμού του προαστιακού τρένου στον σταθμό του Χόμποκεν, στο Νιου Τζέρσεϊ, διακόπηκαν όλα τα δρομολόγια που διέρχονται από τον σταθμό», ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες διάσωσης.

Σημειώνεται ότι το Χομπόκεν βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη, ενώ αποτελεί κόμβο για μετάβαση στο Μανχάταν.Σχόλια