Νοσηλεύεται με πνευμονία ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Νοσηλεύεται με πνευμονία ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Άκης Τσοχατζοπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός εμφάνισε συμπτώματα πνευμονίας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη.

Την περασμένη Δευτέρα ο Τσοχατζοπουλος είχε υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση νευρολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα του αφαιρέθηκε υγρό από τον εγκέφαλο. Από την Τετάρτη ανάρρωνε στο σπίτι του. Ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής εμφάνισε δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΝΝΑ.

Την περασμένη Τετάρτη η Βίκυ Σταμάτη μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό και το Top Story σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού.

Δείτε το απόσπασμα που η Βίκυ Σταμάτη Μιλάει για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού, τονίζοντας ότι του απομένει συγκεκριμένος χρόνος ζωής: «Είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους».

Αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ο σύζυγός μου. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος – να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με κίνηση» ανέφερε. Όπως πρόσθεσε: «Ο Άκης έχει έναν πολύ συγκεκριμένο χρόνο ζωής πια. Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι Θεός, και γι’ αυτό δε θα σας πω τον χρόνο».

Ολόκληρη η συνέντευξη της Βίκυ Σταμάτη στον Πέτρο Κουσουλό στο #TopStory

Η Βίκυ Σταμάτη μετά από καιρό σπάει τη σιωπή της και μιλά στον Πέτρο Κουσουλό για όλα: Την γνωριμία της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον μεγαλοπρεπή γάμο τους στο Παρίσι που πρωταγωνίστησε στα έντυπα της εποχής, το σπίτι της οικογένειας στην Ακρόπολη και το ακριβό life style. Και στη συνέχεια μιλά για τη σύλληψή τους, τις συνθήκες κράτησης του Άκη Τσοχατζόπουλου στον Κορυδαλλό, τις δικές της δύσκολες ώρες στη φυλακή, την απόδραση της από το Δρομοκαΐτειο, αλλά και την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή της.

ΔΕΙΤΕ ολόκληρη την συγκλονιστική συνέντευξη της Βίκυς Σταμάτη στον Πέτρο Κουσούλο

Σχόλια