Ντέπυ Γκολεμά: Με προπηλάκισαν συνάδελφοι στο Mega – Φώναξαν την αστυνομία & με έβγαλε έξω

Ντέπυ Γκολεμά: Με προπηλάκισαν συνάδελφοι στο Mega – Φώναξαν την αστυνομία & με έβγαλε έξω

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες σε ό,τι αφορά στο μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Mega, καθώς σήμερα το πρωί συνεδρίασε το ΔΣ της Τηλέτυπος σε μία ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Πεφάνης, πρώην εκτελεστικός διευθυντής ενημέρωσε το ΔΣ για το πώς έχει η κατάσταση, εξηγώντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια και πως πρέπει όλοι να δεσμευτούν στις τράπεζες με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Στα γραφεία του καναλιού, το πρωί, βρέθηκε και η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, προκειμένου να παρευρεθεί στη γενική συνέλευση των εργαζομένων, η οποία ωστόσο, όπως ισχυρίζεται η ίδια σε ανάρτηση της στο Facebook, προπηλακίστηκε από τρεις εργαζομένους.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως φώναξαν την αστυνομία για να τη βγάλουν έξω από το κτίριο.

Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση της κ. Γκολεμά:

«Παραβρέθηκα μετά από συνεννόηση των συναδέλφων. Του Mega στη γενική συνέλευση των συναδέλφων του καναλιού. Μετά την είδηση για επικείμενη παράδοση του Mega στις τράπεζες, υπήρξε κατά ριπάς νέα πληροφόρηση. Ασφαλώς πιο ευχάριστη. Στο Mega για πρώτη φορά στην καριέρα μου προπηλακίστηκα από τρεις εργαζόμενους του διοικητικού που με θεώρησαν υπεύθυνη για το…. Κλείσιμο του καναλιού! Φώναξαν δε την αστυνομία η οποία με έβγαλε έξω. Μερσί για τη φιλοξενία…», έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος.

facebook anartisiΣχόλια