Ντόρα Μπακογιάννη: Εκλογές εντός εξαμήνου με ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα

Ντόρα Μπακογιάννη: Εκλογές εντός εξαμήνου με ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα

Την πεποίθηση της πως «εάν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα θα έχουμε εκλογές πάλι εντός εξαμήνου», εξέφρασε η η κ. Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον Real FM.

Παράλληλα, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ απάντησε στο ερώτημα γιατί η ΝΔ επιμένει στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το περιεχόμενο του μνημονίου το διαπραγματεύτηκε ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας έβαλε την υπογραφή του κάτω από όλες τις ρυθμίσεις που υπάρχουν σήμερα. Άρα, η λογική είναι “κύριοι ελάτε μαζί”, εμείς το ψηφίσαμε γιατί θέλουμε να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη, ελάτε μαζί να το εφαρμόσουμε. Δεν θέλετε, με γεια σας με χαρά σας. Αυτό όμως που με ανησυχεί πάρα πολύ είναι ότι έρχεται ο κ. Τσίπρας και λέει ότι θέλει μία κυβέρνηση μακράς πνοής, σταθερή. Ξεκίνησε αυτοδύναμος, μετά μας είπε για τον κ. Καμμένο που είναι το νέο και άφθαρτο στην πολιτική ζωή του τόπου, μετά μας είπε ότι θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, μετά μας είπε ότι θα συνεργαστεί με το Ποτάμι. Πολύ ωραία, κάθε εβδομάδα προσθέτει έναν και μέχρι το τέλος των εκλογών φαντάζομαι ότι θα έχουμε μπει κι εμείς στη λίστα του», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Και πρόσθεσε: «Αλλά τώρα ο κ. Τσίπρας μέσα σε αυτούς που μετά βεβαιότητας θα εκλεγούν έχει ανθρώπους οι οποίοι έχουν υπογράψει το περίφημο χαρτί των 53. Ανθρώπους που ψηφίσαν »παρών». Το οποίο σημαίνει ότι σε περίπτωση που θα έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε ξανά εκλογές. Αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα θα έχουμε εκλογές εντός εξαμήνου. Διότι η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα που μιλάμε, σε προεκλογική περίοδο, δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει».Σχόλια