Ο Αλέξης Κούγιας σε δημόσια έξοδο με τη σύντροφό του (φωτο)

Ο Αλέξης Κούγιας σε δημόσια έξοδο με τη σύντροφό του (φωτο)

Νέα σελίδα στο προσωπικά του ανοίγει ο Αλέξης Κούγιας και φαίνεται πολύ ευτυχισμένος έχοντας στο πλευρό του την Χρυσάνθη, μια όμορφη και νεαρή γυναίκα.

Ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται πως ζει τον έρωτα με την όμορφη σύντροφο του και οι εξόδοι τους τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν.

Όπως αποκαλύπτει η Real Life, το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει η Βανδή με τον Οικονομόπουλο, αλλά δεν έγιναν αντιληπτοί, λόγω απουσίας φωτογράφου, αλλά στην επόμενη έξοδο τους στο Teatro για να ακούσουν, Πάολα, Παντελίδη και Μαζωνάκη ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές.

Θαμώνας του μαγαζιού, αποκάλυψε στην Real Life ότι το ζευγάρι έφτασε στο κέντρο λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα, την ώρα που τραγουδούσε ο Παντελής Παντελίδης και τονίζει για τον μεγάλο έρωτα που βιώνει ο Αλέξης Κούγιας:

«Έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τον κόσμο που ήταν στα γύρω τραπέζια. Δεν ήταν λίγες φορές που ο Αλέξης Κούγιας την αγκάλιαζε τρυφερά, με την κοπέλα κάποιες στιγμές να κάθεται στα πόδια του και να συνομιλούν».

Βέβαια, το ζευγάρι δεν περιορίζεται μόνο σε βραδινές εξόδους, αφού την Κυριακή ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε με casual look για καφέ στη Γλυφάδα, ενώ παρακολούθησαν παρέα και τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Παναχαϊκής με τον Αραρναϊκό, αφού ο γνωστός ποινικολόγος είναι πρόεδρος της πατρινής ομάδας.

kougias-sintrofos

kougias-sintrofos2
Σχόλια