Ο άνδρας που ψάχνει νέα σύζυγο για να φθάσει τα 100 παιδιά!

Ο άνδρας που ψάχνει νέα σύζυγο για να φθάσει τα 100 παιδιά!

Ένας γιατρός από το Πακιστάν έβαλε αγγελία-διαφήμιση σε τοπικά μέσα αναζητώντας μία νέα σύζυγο για να ολοκληρώσει τον στόχο του: να συμπληρώσει τον αριθμό 100 των παιδιών του. Το πρόβλημα όμως είναι ότι μέχρι στιγμής, και παρά το ότι βρίσκεται στα 43 του χρόνια, έχει καταφέρει να κάνει 35 παιδιά με τρεις συζύγους.

Η τέταρτη σύζυγος που αναζητείται πρέπει να είναι νέα και υγιής και να μπορεί βέβαια να τεκνοποιεί ως θυλυκή κουνέλα.

Μέχρι στιγμής από τα 35 παιδιά, τα οποία όλα χαίρουν άκρας υγείας, τα 21 είναι κορίτσια και τα 14 αγόρια. Όμως ο ίδιος έχει κολλήσει εμμονικά με τον στόχο του να φθάσει το όριο των 100, ακόμα και αν χρειαστεί να είναι σεξουαλικά ενεργός μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Πάντως δεν μένει μόνο στην αναζήτηση μιας νέας συζύγου, καθώς και οι δύο προηγούμενες συνεχίζουν να συνεισφέρουν στο ιδιότυπο αυτό σπορ, έχοντας γεννήσει πρόσφατα δύο από τις κόρες του. Όσο για το πως τα καταφέρνει να στηρίζει οικονομικά όλα αυτά τα παιδιά, ο ίδιος λέει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, αφού τα λίγο πάνω από 1000 ευρώ που είναι ο μηνιαίος μισθός του φθάνουν και περισσεύουν. Μάλιστα όπως υποστηρίζει θέλει να τα σπουδάσει όλα και να τους προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στη ζωή τους.

Το μοναδικό του πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί πλέον να θυμάται τα ονόματα όλων των παιδιών του, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονται από νεογέννητα μιας εβδομάδας σε εφήβους των 16 ετών.

Πάντως το ρεκόρ για την μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο το κρατά ένας Ινδός, ονόματι Ziona Chana, ο οποίος ζει με τα 94 παιδιά του, τις 14 νύφες του, τα 33 εγγόνια του σε ένα κτίριο με 100 δωμάτια.

 Σχόλια