Ο απίστευτος λόγος για τον οποιο σταμάτησε η σειρά Δυο Ξένοι στο TOP STORY [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο απίστευτος λόγος για τον οποιο σταμάτησε η σειρά Δυο Ξένοι στο TOP STORY [ΒΙΝΤΕΟ]

Δημοφιλείς ελληνικές τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή, κάνοντας τις τηλεθεάσεις να χτυπήσουν κόκκινο. Ο Πέτρος Κουσουλός και η δημοσιογραφική ομάδα του Top Story συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης τους πρωταγωνιστές των σειρών που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση, οι οποίοι αποκάλυψαν άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια.

Δύο ξένοι, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, Κάτω παρτάλι, Το καφέ της Χαράς, Λόγω τιμής, Παρά πέντε, 50-50, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Λάμψη, Καλημέρα ζωή «συνεχίζονται» μέσα από διηγήσεις των πρωταγωνιστών τους και περιστατικά που δεν είδαν ποτέ τη δημοσιότητα.

Top Story – Δημοφιλείς ελληνικές τηλεοπτικές σειρές 08/05/19

Δημοφιλείς ελληνικές τηλεοπτικές σειρές 08/05/19Δημοφιλείς ελληνικές τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή, κάνοντας τις τηλεθεάσεις να χτυπήσουν κόκκινο. Ο Πέτρος Κουσουλός και η δημοσιογραφική ομάδα του Top Story συναντούν τους πρωταγωνιστές των σειρών που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση, οι οποίοι αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια. Δύο ξένοι, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, Κάτω παρτάλι, Το καφέ της Χαράς, Λόγω τιμής, Παρά πέντε, 50-50, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Λάμψη, Καλημέρα ζωή «συνεχίζονται» μέσα από διηγήσεις των πρωταγωνιστών τους και περιστατικά που δεν είδαν ποτέ τη δημοσιότητα. Η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο Θάνος Καληώρας, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Ελένη Κρίτα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Περικλής Λιανός, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μίνα Χειμώνα γυρνούν πίσω το χρόνο και μοιράζονται τις αναμνήσεις τους.TAG : Χριστίνα Αλεξανιάν, Βασίλης Θωμόπουλος, Θάνος Καληώρας, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ελένη Κρίτα, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Περικλής Λιανός, Μιχάλης Μαρίνος, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Εβελίνα Παπούλια, Ιβάν Σβιτάιλο, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Παύλος Χαϊκάλης, Μίνα Χειμώνα

Gepostet von Top Story am Sonntag, 12. Mai 2019


Σχόλια