Ο αποκαλυπτικός διάλογος του ληστή και της διευθύντριας στην τράπεζα Πειραιώς

Ο αποκαλυπτικός διάλογος του ληστή και της διευθύντριας στην τράπεζα Πειραιώς

Με προσοχή στέκονται οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της ληστείας στους Αμπελόκηπους, στον αποκαλυπτικό διάλογο που αντάλλαξε η διευθύντρια του υποκαταστήματος με τον έναν από τους δράστες που φαίνεται να έχει και τον αρχηγικό ρόλο.


Ο ληστής, απειλώντας με το όπλο τη διευθύντρια, την πηγαίνει μπροστά από το χρηματοκιβώτιο για να το ανοίξει.
» Έχει χρονοκαθυστέρηση.. » του λέει η διευθύντρια.
» Το ξέρω θα περιμένουμε , όμως μην κανείς αργές κινήσεις δεν θα κερδίσεις τίποτα» της απαντά ο ληστής. Μόλις όμως το χρηματοκιβώτιο άνοιξε και ο δράστης είδε ότι μέσα υπήρχαν μόνο 60.000 ευρώ άρχισε να εκνευρίζεται.
» Τι είναι αυτά; Μόνο τόσα έχεις εδώ; Που βάζεις τα υπόλοιπα;»
» Ποια υπόλοιπα;;; Τράπεζα είμαστε στο χρηματοκιβώτιο είναι, δεν τα κρύβουμε στα συρτάρια…» απαντά η γυναίκα χωρίς όμως, όπως φάνηκε να τον πείθει.


» Τι λες τώρα; Αφού είστε κεντρικό κατάστημα. Είναι δυνατόν να έχετε μόνο τόσα λίγα;» Επέμενε ο ληστής, για να του απάντηση η διευθύντρια, » Δεν τα ξέρετε καλά μου φαίνεται, τι κεντρικό; Περιφερειακό κατάστημα είμαστε άνθρωπε μου δεν το καταλαβαίνεις…»
Μετά το διάλογο και αφού άρπαξε τα χρήματα, ο ληστής έβαλε την διευθύντρια και την υπεύθυνη ταμείων να καθίσουν σε μια άκρη του καταστήματος και ο συνεργός του τους απειλούσε με το όπλο.


Διαβάστε επίσης:

60.000 ευρώ η λεία από την Ένοπλη ληστεία με ομήρους στους ΑμπελόκηπουςΣχόλια