Ο Μπουτάρης φοράει φουστανέλα και λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί χωρίς γραβάτα, εγώ με φουστανέλα!

Ο Μπουτάρης φοράει φουστανέλα και λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί χωρίς γραβάτα, εγώ με φουστανέλα!

Θραύση κάνει τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, η φωτογραφία με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, να φορά φουστανέλα!

Τη φωτογραφία δημοσίευσε σήμερα ο γιος του, Στέλιος, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, και αν και είναι άγνωστο το πότε ακριβώς τραβήχτηκε, ταιριάζει… γάντι με τις χθεσινές δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχετικά με τη γραβάτα, την οποία φόρεσε ανήμερα του Αγίου Δημητρίου.

1

«Μου την έχουν σπάσει όλοι αυτοί οι Συριζαίοι που εμφανίζονται χωρίς γραβάτα στις επίσημες εκδηλώσεις. Ο άλλος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς γραβάτα, ο άλλος πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς γραβάτα και με τα χέρια στην τσέπη. Αϊ στο διάολο, τους βαρέθηκα, και είπα στη Θεσσαλονίκη έχουμε διπλή γιορτή, θα φορέσω γραβάτα για να τους τη σπάσω» είχε δηλώσει σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», για να προσθέσει για την επίμαχη φουστανέλα:

«Να ξέρουν οι Συριζαίοι ότι έτσι όπως κάνουν, δε γίνεται επανάσταση. Έχω ράψει και φουστανέλα στη Νάουσα και με την πρώτη ευκαιρία, σε εθνική επέτειο θα εμφανιστώ και με φουστανέλα. Αυτοί χωρίς γραβάτα, εγώ με φουστανέλα. Και ότι θέλουν ας πουν. Οι Σκωτσέζοι γιατί φορούν Κιλτ;».

Πηγή φωτογραφίας: thestival.grΣχόλια