Ο Χατζηνικολάου αποκαλύπτει ποιος ευθύνεται για το κλείσιμο του MEGA

Ο Χατζηνικολάου αποκαλύπτει ποιος ευθύνεται για το κλείσιμο του MEGA

Με αφορμή το σκάνδαλο που συνοδεύει την αδειοδότηση του επιχειρηματία Καλογρίτσα και το κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών  ο Νίκος Χατζηνικολάου επετέθη στην κυβέρνηση για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.

Μιλώντας μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης παρασκήνιο πίσω από το μαύρο στο Mega.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηνικολάου: «Είδατε τα ποσά των δανείων του Καλογρίτσα; Τι το ήθελες το κανάλι πρόεδρε; Βγαίνουν όλα στη φόρα τώρα… Διάβαζα πριν από λίγο ότι ο Καλογρίτσας έχει και διώξεις για φοροδιαφυγή και ελέγχεται για μαύρο χρήμα άνω των 20 εκατ. ευρώ και ο γιος του, επίσης, με άλλη δικογραφία, για ποσό περίπου 4 εκατ. ευρώ, όμως εκείνος πλήρωσε για να αρθεί η δίωξη και να μπορέσει να πάρει κανάλι. Γι’αυτό μπήκε μπροστά ο γιος στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες».

Ο Χατζηνικοάλου σχολίασε τέλος, και τον τρόπο που έχει χειριστεί η κυβέρνηση το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες : «Η κυβέρνηση πέτυχε το μαγικό, είναι πρωτοφανές αυτό που έκανε! Κατάφερε να την βρίζουν όλοι, παλαιοί και νέου καναλάρχες, Οδηγεί στο κλείσιμο επιχειρήσεις που είχαν μεγάλη συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και θα είχαν για τα επόμενα χρόνια. Οδηγεί στο κλείσιμο τα δύο καλύτερα κανάλια, το STAR και τον Alpha. Και κατά τη γνώμη μου με πολιτική στόχευση έκλεισε το Mega. Γιατί δεν δικαιολογείται αλλιώς, να έχουν κλειδωθεί χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, να μην επιτρέπουν να αποπληρώσει τις οφειλές προς εργαζόμενους, ενώ ήδη είναι ταμειακώς εντάξει προς τις τράπεζες. Είναι προφανές ότι υπάρχει πολιτική στόχευση… Διαφορετικά δεν εξηγείται όλη αυτή η τραπεζική μεθόδευση.

Και τώρα αποκαλύπτεται για τον Καλογρίτσα ότι ούτε «πόθεν» έχει ούτε «έσχες». Χρωστάει ήδη πάνω από μια 100άρα στην Τράπεζα Αττικής, δεν ξέρω και σε ποιες άλλες. Συγχαρητήρια παιδιά μπράβο! Σκίσατε! Όλα αυτά με μια μαγική κίνηση με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες».Σχόλια