Ο… χουντικός πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» – Ανέβασε φωτογραφία του…δικτάτορα Παπαδόπουλου

238 2

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός είναι στέλεχος του κόμματος Συμμαχία Πολιτών του πρώην υπουργού εξωτερικών Γ. Λιλλήκα και στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Μάλιστα, ο ηθοποιός βλέποντας τις αντιδράσεις έδωσε διευκρινήσεις για την ανάρτησή του λέγοντας: «Δεν στηρίζω δικτατορία Παπαδόπουλου, απλά αναρωτιέμαι πια δικτατορία ήταν καλύτερη του Παπαδόπουλου η των ευρωπαιοεβραιοαμερικάνων!!».

Σάλος έχει ξεσπάσει με μια φωτογραφία του Γεωργίου Παπαδόπουλου που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένας από τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς  «Μπρούσκο», με τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Κούλλη Νικολάου, ο οποίος προκάλεσε αντιδράσεις με την συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαι ο μόνος που δεν έκλεψα και όμως μπήκα φυλακή».

Κούλλης Νικολάου

 

Κούλλης ΝικολάουJoin the Conversation

2 comments

  1. Leonidas Palaiologopoylos Απάντηση

    Ε ναί ! Ο κακός δικτάτορας Παπαδόπουλος ! Ο χουντικός! Φάτε τώρα….. δημοκρατία,……. οικονομική ανάπτυξη ,και ……ανθρώπινα δικαιώματα ….!

  2. Mike Chandakas Απάντηση

    ρε αλανια του αξιοσεβαστου e reportaz κανετε λαθος να βλεπετε τη δικτοτορια εκεινης της εποχης και να κλεινετε τα ματια στη καταπιεση και τον ολοκληρωτισμο τουσημερα.