Ο εκδότης που έσωσε δυο νεαρές κοπέλες από πνιγμό (φωτό & βίντεο)

Ο εκδότης που έσωσε δυο νεαρές κοπέλες από πνιγμό (φωτό & βίντεο)

Σωτήριες για δύο 15χρονα κορίτσια αποδείχθηκαν οι ικανότητες του δημοσιογράφου, Αντώνη Δελατόλα, στην κολύμβηση, όταν οι δύο αδερφές παρασύρθηκαν από ισχυρά ρεύματα στην παραλία Καλύβια στην Τήνο.

Οι δύο κοπέλες που απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα, κολυμπώντας απομακρύνθηκαν αρκετά από την ακτή. Ωστόσο, όταν προσπάθησαν να επιστρέψουν διαπίστωσαν πως τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα τις δυσκόλευαν και δεν τους επέτρεπαν να κολυμπήσουν προς την παραλία, ενώ, αντίθετα, τις απομάκρυναν από την ακτή όλο και περισσότερο.

2

Τα δύο κορίτσια μετά από κάποιες άκαρπες προσπάθειες ένιωσαν να εξαντλούνται, και κάλεσαν σε βοήθεια, απευθυνόμενες προς τους λουόμενους που βρίσκονταν στην παραλία.

Άμεσα, τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο εκδότης της εφημερίδας «Το Ποντίκι», έπεσαν στη θάλασσα και έσπευσαν να βοηθήσουν τα δύο νεαρά κορίτσια.

3

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν ο πρώτος που βούτηξε για να βοηθήσει τα κορίτσια. Με τη χρήση βατραχοπέδιλων έφτασε έγκαιρα στο σημείο που ήταν οι κοπέλες, και μαζί μου άλλους δύο λουόμενους που τον ακολούθησαν, τις βοήθησαν να κολυμπήσουν με ασφάλεια πίσω στην ακτή.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται η αναστάτωση που προκλήθηκε στην παραλία από το περιστατικό:Σχόλια