Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά; Η 71χρονη που παντρεύτηκε… τον 17χρονο φίλο του γιου της!

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά; Η 71χρονη που παντρεύτηκε… τον 17χρονο φίλο του γιου της!

Μια 71χρονη γυναίκα από τη Βρετανία, παντρεύτηκε πρόσφατα έναν 17χρονο νέο, τον οποίο γνώρισε μάλιστα στην κηδεία του γιου της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, όταν η Almeda Errell πήγε στην κηδεία του παιδιού της για να του πει το τελευταίο «αντίο», σίγουρα δεν περίμενε πως θα γνώριζε εκεί τον άντρα τον ονείρων της.

Αντικρίζοντας λοιπόν τον νεαρό Gary Hardwick, τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Μετά από μια θυελλώδη σχέση 3 εβδομάδων, το παράξενο ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Αργότερα την ίδια νύχτα, έκαναν σεξ για πρώτη φορά.

«Ήταν υπέροχα, καλύτερο κι από τα πιο τρελά μου όνειρα. Είναι πραγματικά η γυναίκα των ονείρων μου και η σωματική πλευρά της σχέσης μας δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη»αποκάλυψε ο Gary στην εφημερίδα Mirror. Τα ίδια ακριβώς συναισθήματα μοιράζεται και η Almeda, η οποία δηλώνει ότι «δεν έχει ξανανιώσει τόσο κοντά με άλλον άνδρα».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε περίοδο που, τόσο η 71χρονη όσο και ο 17χρονος αντιμετώπιζαν αρκετές δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική τους ζωή, αφού η ηλικιωμένη γυναίκα είχε μόλις χάσει τον 45χρονο γιο της και ο νεαρός τσακωνόταν συνεχώς με την γυναίκα με την οποία ήταν μαζί. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η προηγούμενη σχέση του είχε και αυτή… τα χρονάκια της, αφού ήταν 77 χρονώνΣχόλια