Ο… εθνικός σταρ στηρίζει Ζωή! (βίντεο)

Ο… εθνικός σταρ στηρίζει Ζωή! (βίντεο)

Βίντεο στο οποίο ασκεί σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τις ενέργειες της κυβέρνησής του στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, ανέβασε στο διαδίκτυο ο… εθνικός μας σταρ, Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

«Έκανα ένα μεγάλο πολιτικό αγώνα υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, και κατά των μνημονίων. Είμαι μετανιωμένος και προσβεβλημένος… Όταν είδα τον Αλέξη Τσίπρα να σκύβει το κεφάλι στα μνημόνια, στη Μέρκελ και σε όλα αυτά που εμείς τον εξουσιοδοτήσαμε ως ελληνικός λαός να πει όχι», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ο «εθνικός σταρ» αναφέρεται στην κούραση και την ταλαιπωρία που του προξένησε αυτός ο αγώνας, «για να χτίζει ο κ. Τσίπρας μια καριέρα πρωθυπουργού», ενώ εκφράζει και το προσωπικό του παράπονο, για το ότι δεν προσκλήθηκε και εκείνος από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, «να βγάλω και εγώ το ψωμί μου ως Συριζαίος, όπως ήταν η Βιτάλη, και κάποιοι άλλοι καλλιτέχνες, οι δικοί τους».

Ωστόσο, παραδέχεται ότι παρευρέθηκε στη συγκέντρωση, και «στάθηκα μες στο πλήθος, αν και η θέση μου δεν είναι εκεί».

«Δεν ψηφίσαμε έναν ΣΥΡΙΖΑ για να πάει να κάνει μνημόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιμνημονιακό κόμμα. Στέκομαι με τις απόψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου», σημειώνει ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, παίρνοντας το μέρος της Προέδρου της Βουλής.

«Αλέξη τα έκανες σαν τα μούτρα σου, συγνώμη πάρα πολύ, σε αγάπησα πάρα πολύ σαν άνθρωπο, αλλά από εδώ και πέρα… Να ξέρεις ότι στο είχα πει προεκλογικά. Να προσέξεις τι θα υπογράψεις και τι θα κάνεις όταν βγεις πρωθυπουργός. Μην μας ξεφτιλίσεις. Μας ξεφτέλισες, εγώ ως δημόσιο πρόσωπο ούτε από το σπίτι μου δεν μπορώ να βγω», προσθέτει.

Ακόμα, ο «εθνικός σταρ» αναφέρει στον πρωθυπουργό τις εναλλακτικές που έχει.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια