Ο. Γεροβασίλη: Ο λαός θα αισθανθεί δικαιωμένος που επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο. Γεροβασίλη: Ο λαός θα αισθανθεί δικαιωμένος που επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ

Στόχος της κυβέρνησης είναι «να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια», τόνισε η κυβερνητικής εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash»

Σημείωσε ότι «το μεγάλο στοίχημα είναι να κερδίσουμε τον τελικό στόχο», για να προσθέσει πως «με μαγικό κουμπί, προφανώς, δεν λύνονται τα ζητήματα σε μια χώρα που τα οικονομικά της τα γνωρίζουμε όλοι». «Θέλει χρόνο, θέλει κόπο και είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις», υπογράμμισε.

Η κ. Γεροβασίλη μίλησε και για το πώς χειρίζονται τα μέσα ενημέρωσης την κατάσταση, αναφέροντας ότι μεγαλοποιούνται πράγματα, «τρομοκρατείται ο κόσμος», «καθημερινά στήνονται παραμύθια με δράκους τα οποία διαψεύδονται, αλλά οι διαψεύσεις τους δεν έχουν και την αντίστοιχη διάχυση επικοινωνιακά». Είπε ότι το αίσθημα της δικαιοσύνης θα αποκατασταθεί και τόνισε πως «ο ελληνικός λαός θα αισθανθεί δικαιωμένος από την επιλογή του: Να επιλέξει, δηλαδή, τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να βγει από αυτόν τον κυκεώνα. Να βγει ο λαός όρθιος». «Και σ’ αυτόν τον στόχο είμαστε σταθερά προσηλωμένοι», υπογράμμισε. «Υπάρχουν αδυναμίες», επισήμανε, «υπάρχουν καθυστερήσεις, όμως, ο τελικός στόχος είμαι βέβαιη ότι θα επιτευχθεί. Και τότε θα διαψευστούν και όλες αυτές οι Κασσάνδρες». Είπε ότι η στήριξη του κόσμου είναι η δύναμη της κυβέρνησης «παρόλα όσα συμβαίνουν και όσους μας αντιπαλεύονται και προσπαθούν να ανακόψουν αυτή την πορεία». «Η σύγκρουση των συμφερόντων είναι μεγάλη, υπάρχουν μικρά συμφέροντα, μεσαία και μεγάλα», είπε, για να τονίσει: «Συγκρουόμαστε με όλα όσα είναι ενάντια στο συμφέρον των πολλών»Σχόλια