Ο γιατρός που έδωσε άδεια στον 77χρονο: «Μπορεί να πλαστογράφησε την υπογραφή μου»

Ο γιατρός που έδωσε άδεια στον 77χρονο: «Μπορεί να πλαστογράφησε την υπογραφή μου»

Ο πνευμονολόγος με ιατρείο στους Αμπελόκηπους, που ανανέωσε το 2014 δίπλωμα του Θρασύβουλου Λυκουρέζου, του 77χρονου χειριστή, αποκαλύπτεται ότι δουλεύει εξ αποστάσεως και δίνει άδειες για μολις 10 ευρώ!

Ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου, σητν απολογία του υποστήριξε ότι πάσχει από: «Σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας ύπνου, αρτηριακή υπέρταση, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια» Επίσης ότι λαμβάνει «χρονίως φαρμακευτική αγωγή και χρησιμοποιώ μηχάνημα ύπνου με παράλληλη χρήση οξυγόνου σε παροχή 3 λίτρα ανά λεπτό, κατά τις ώρες ύπνου από τριετίας» και πως «η καθημερινή χρήση των παραπάνω είναι απαραίτητη» για την επιβίωσή του.

Κι όμως ο εν λόγω γιατρός φέρεται να του ανανέωσε κανονικότατα την άδεια του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha ανακάλυψε τον εν λόγω γιατρό και ζήτησε εξηγήσεις. «Δεν θυμάμαι να του έχω δώσει εγώ άδεια» υποστήριξε. Πρόσθεσε πως «αν είχε τεράστια προβλήματα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει χαρτί», ότι μπορεί να του το έδωσε η …γραμματέας του και πως ο 77χρονος «μπορεί να πλαστογράφησε την υπογραφή μου και τη σφραγίδα μου…».

Ο ίδιος γιατρός σε άλλη τηλεφωνική επικοινωνία, έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα να ανανεώσει διπλώματα υπερηλίκων, εξ… αποστάσεως με αμοιβή μόλις 10 ευρώ.

 Σχόλια