Ο οικονομολόγος Κυριάκος Τόμπρας για το φαινόμενο Σώρρα (ηχητικό)

Ο οικονομολόγος Κυριάκος Τόμπρας για το φαινόμενο Σώρρα (ηχητικό)

Ο οικονομολόγος και επικεφαλής του Κινήματος Δανειοληπτών Υπέρβαση, κ. Κυριάκος Τόμπρας, καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημεριανό ρεπορτάζ» στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό για το… φαινόμενο Αρτέμης Σώρρας.

Το μεγαλύτερο κακό που έκαναν τα μνημόνια είναι ότι επέτρεψαν τη δημιουργία φαινομένων Σώρρα. Απελπισμένος και απογοητευμένος ο κόσμος έχει στραφεί σε οτιδήποτε, ακόμη και στο πιο παλαβό, πιστεύοντας ότι εκεί θα βρει λύση στα προβλήματά του. Ο Σώρρας αυτό που κάνει και όλο αυτό που έχει δημιουργήσει είναι ευθύνη της Δικαιοσύνης που τον άφησε να κυκλοφορεί ελεύθερο, ενώ θα μπορούσαν να έχουν επέμβει οι οικονομικοί εισαγγελείς αυτεπάγγελτα, όπως επεμβαίνουν σε εκατοντάδες άλλες υποθέσεις καθημερινά. Εδώ δεν τίθεται μόνο θέμα εξαπάτησης, είχαμε μέχρι και δολοφονία. Δηλαδή τι περιμένουν, να σκοτωθούν και άλλοι άνθρωποι για να συγκινηθεί επιτέλους η Δικαιοσύνη και να πράξει το καθήκον της;

«Κατά την άποψή μου πρέπει να γίνει μία αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης και να την εξετάσει το δικαστήριο από την αρχή» είπε ο κ. Τόμπρας και εξήγησε όσα συνέβησαν στο δικαστήριο, σημειώνοντας ότι έκριναν ότι υπάρχουν τα ομόλογα γιατί δεν υπήρχε αντιδικία.

«Θα υπάρχουν και άλλες εξελίξεις αν η Δικαιοσύνη δεν κινηθεί αυτεπάγγελτα» τόνισε ο κ. Τόμπρας.

Ακούστε τον διάλογο που είχε ο κ. Τόμπρας με τον Πέτρο Κουσουλό:Σχόλια