Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ «ανέτειλε» και πάλι στο υπουργείο Μεταφορών (ΦΩΤΟ)

Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ «ανέτειλε» και πάλι στο υπουργείο Μεταφορών (ΦΩΤΟ)

Την τοποθέτηση πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ , σε νευραλγικό πόστο φορέα του υπουργείου Υποδομών προγραμματίζει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tovima.gr ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων επιδιώκει να τοποθετήσει σε εποπτευόμενο φορέα του υπουργείου του τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που έχει χρηματίσει και γ.γ. του υπ. Υποδομών Χάρη Τσιόκα αλλά και του στελέχους των ΑΝΕΛ Φίλιππου Τσαλίδη.

Ο Χάρης Τσιόκας είναι συνταξιούχος θεολόγος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης. Εκλέγονταν επί σειρά ετών στη Β” Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ, ενώ το 2007 ανέλαβε επικεφαλής του ΚΤΕ Μεταφορών στη Χαριλάου Τρικούπη. Το 2009 ορίστηκε από τον τότε υπουργό Δ. Ρέππα γενικός γραμματέας του υπ. Υποδομών ωστόσο η συμβίωσή του με τον επόμενο υπουργό Γιάννη Ραγκούση ήταν αδύνατη έτσι αντικαταστάθηκε μέσα σε δύο μήνες. Εξελέγη βουλευτής στις εκλογές του Μαΐου του 2012, όχι όμως και τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2015, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, προχώρησε σε δημόσια δήλωση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται, ότι μέχρι και μία εβδομάδα πριν ο κ. Τσιόκας έκανε αναρτήσεις στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, άρα δεν ανήκει στο… παρελθόν!

τσιόκαςΣχόλια