Ο Justin Bieber ξεπέρασε τους…  Beatles!

Ο Justin Bieber ξεπέρασε τους… Beatles!

Με την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, ο Justin Bieber κατάφερε και ένα καινούργιο ρεκόρ, καθώς με το άλμπουμ «Purpose» ξεπέρασε τους Beatles!

Ο Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός και παραγωγός, κατάφερε να έχει 17 τραγούδια στο Billboard’s Hot 100, ξεπερνώντας το ρεκόρ των Beatles, το οποίο είχε καταφέρει να «ισοφαρίσει» φέτος ο – επίσης Καναδός – ράπερ και ηθοποιός Drake.

Σημειώνεται ότι οι Beatles κατείχαν το ρεκόρ για τα περισσότερα κομμάτια στο Hot 100 σε μία εβδομάδα για περισσότερα από 50 χρόνια, με 14 τραγούδια στο chart της 11ης Απριλίου 1964, στην έξαρση, δηλαδή, της Beatlemania, με τα «Can’t Buy Me Love» και «Twist and Shout» στην πρώτη και δεύτερη θέση, αντίστοιχα.

Τώρα, ο 21χρονος Bieber – ο οποίος έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Diamond Award, το πρώτο Milestone Award στην ιστορία των Billboard Music Awards και πέντε συνεχόμενα Best Male στα Europe Music Awards, με μια παγκόσμια ομάδα οπαδών, η οποία αποκαλείται «Beliebers» και πάνω από 50 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter -, είναι ο μόνος καλλιτέχνης που κατάφερε να βάλει 17 τραγούδια στο Hot 100 μέσα σε μία εβδομάδα.Σχόλια