Ο Καναδός πρωθυπουργός πήρε μία μέρα άδεια από τα καθήκοντά του για να γιορτάσει την επέτειο του γάμου του

Ο Καναδός πρωθυπουργός πήρε μία μέρα άδεια από τα καθήκοντά του για να γιορτάσει την επέτειο του γάμου του

Άδεια μιας ημέρας από τα καθήκοντά του, την προηγούμενη της Συνόδου Κορυφής των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών (G7), ζήτησε ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, προκειμένου να γιορτάσει την επέτειο του γάμου του με τη σύζυγό του.

Ο 44χρονος Καναδός πρωθυπουργός θα γιορτάσει την 11η επέτειο του γάμου του με την Σοφί Γκρεγκουάρ στην Ιαπωνία, όπου βρίσκεται για τη σύνοδο των G7.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τριντό προγραμμάτισε να περάσει την Τετάρτη με τη σύζυγό του σε ένα παραδοσιακό ιαπωνικό πανδοχείο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ την επόμενη ημέρα (Πέμπτη) θα μεταβεί κανονικά στην Ίσε-Σίμα, νότια του Κιότο, όπου ξεκινά η διήμερη σύνοδος της G7.

Σε δηλώσεις τους σε δημοσιογράφους στο Τόκιο σήμερα, μετά από τη συνάντησή του με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό, Σίνζο Άμπε, ο κ. Τριντό στάθηκε στην ανάγκη για ισορροπία μεταξύ δουλειάς και οικογένειας. «Τη θεωρώ αναγκαία για να είμαι σε θέση να υπηρετώ τη χώρα», διευκρίνισε.

Πάντως, όπως διαβεβαίωσε ο Καναδός πρωθυπουργός, οι Καναδοί φορολογούμενοι δε θα πληρώσουν αυτή του τη ρομαντική απόδραση με τη σύζυγό του.Σχόλια