Ο καιρός αύριο 8/3

162 0

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στη Θράκη, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο, περιμένουμε την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016. Στην Θράκη είναι πιθανό να εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν και στα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους έως σχεδόν μέτριους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και βελτίωση από το απόγευμα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.Join the Conversation