Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπονται για σήμερα Κυριακή.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες από το μεσημέρι. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το βράδυ. Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 4 Μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους. Η θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς. Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 6 Μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 6 Μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 7. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.Σχόλια