Ο Κοντονής απειλεί με διακοπή του πρωταθλήματος

Ο Κοντονής απειλεί με διακοπή του πρωταθλήματος

Ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κάνει πίσω, σε ό,τι αφορά στην εφαρμογή των κανονισμών, όπως αυτές προβλέπονται από το αθλητικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο, διεμήνυσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κατά τη συνάντησή του με τα μέλη της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικότερα, στη σημερινή συνάντηση που είχε στο γραφείο του με τα μέλη του συνεταιρισμού, απόντος του Παναθηναϊκού, ο υφυπουργός μίλησε σε υψηλούς τόνους, προειδοποιώντας ότι θα φτάσει στο σημείο ακόμη και να διακόψει το πρωτάθλημα αν διαπιστώσει ότι δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί, ενώ κάλεσε τη Λίγκα να πιέσει την ΕΠΟ.

«Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα. Είναι το μόνο όπλο που μένει να χρησιμοποιήσουμε και αν χρειαστεί θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί και οι νόμοι θα διακόψω το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεργαστείτε και εσείς και να επεμβαίνετε στην ΕΠΟ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντονής.

«Πρέπει να πείτε στην ΕΠΟ ότι το ποδόσφαιρο καταστρέφεται. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν αναλαμβάνεται τις ευθύνες σας, δεν κάνετε τίποτα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός, ζητώντας παράλληλα από τις ΠΑΕ να συνδράμουν την προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ. για να απομακρύνει από τα γήπεδα τους ταραξίες.Σχόλια