Ο Κώστας Αρβανίτης διόρισε σύζυγο και κόρη σε γραφεία υπουργών

Ο Κώστας Αρβανίτης διόρισε σύζυγο και κόρη σε γραφεία υπουργών

Στα γραφεία υπουργών διορίστηκαν η σύζυγος και η κόρη του διευθυντή του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστα Αρβανίτη.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Πρώτο Θέμα ο Κώστας Αρβανίτης «βόλεψε» την σύζυγό του  Ζηνοβία Συρίβλη, στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιου Πετρόπουλου, όπου ανέλαβε διεθυντρία, καθώς και την κόρη της συζύγου του, Αφροδίτη Βογιατζόγλου, η οποία, με μόνο προσόν το απολυτήριο Λυκείου, βρέθηκε στο γραφείο του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

Οπως σημειώνει η κυριακάτικη εφημερίδα, στο ΦΕΚ του διορισμού της, η σύζυγος του κ. Αρβανίτη αναφέρεται με το πατρικό της όνομα (Ζηνοβία Συρίβλη) και μόνον οι γνωστοί του ζευγαριού μπορούν να αντιληφθούν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που ως δημοσιογράφος Τζίνα Βογιατζόγλου (το επώνυμο του πρώην συζύγου της) είχε διατελέσει στο παρελθόν διευθύντρια στην ΕΡΑ 5.
Ενδιαφέρον, παρουσιάζει το γεγονός ότι ο υφυπουργός κ. Πετρόπουλος που όρισε διευθύντρια στο πολιτικό του γραφείο τη σύζυγο του Κώστα Αρβανίτη, βρήκε τρόπο να βολέψει σε διάφορες θέσεις του Ελληνικού Δημοσίου την σύζυγό του και τους παλαιούς συνεργάτες του στο δικηγορικό του γραφείο, το οποίο, ειδικευόταν στα θέματα της κοινωνικής ασφάλισης!

Η απάντηση του Κ.Αρβανίτη για τους διορισμούς

Για λάσπη και αθλιότητα καταγγέλλει την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο διευθυντής του ρ/σ Στο Κόκκινο, 105,5, Κώστας Αρβανίτης. Ο γνωστός δημοσιογράφος με μια απάντησή του στο facebookαπαντά σε δημοσίευμα της εφημερίδας που υποστηρίζει ότι η γυναίκα του και η θετή του κόρη διορίστηκαν στο Δημόσιο.

Η απάντηση του Κώστα Αρβανίτη 

«Ο Αναστασιάδης και η εφημερίδα του θεωρούν ότι με τη λάσπη μπορεί να σωθεί το σύστημά τους.

Με φωτογραφίες στα μανταλάκια και αστήρικτους τίτλους προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και μηχανικά αντανακλαστικά σε ένα μέρος της κοινής γνώμης.

Η σύζυγος μου Ζηνοβία είναι συνταξιούχος διέκοψε την σύνταξη της και με τα ίδια χρήματα πήγε μετακλητή για να βοηθήσει στο Υπουργείο Εργασίας, μετά από πρόταση του Τάσου Πετρόπουλου.

Δεν είναι πρόσληψη. Είναι επιλογή πολιτικής θέσης που δεν επιβαρύνει το κρατικό προυπολογισμό.

Δεν φοράει μπούργκα και παίρνει μόνη τις αποφάσεις της.

Η κόρη της δεν βρίσκεται σε κανένα υπουργείο.

Ήταν για δύο μήνες για συγκεκριμένη δουλειά και έφυγε πριν ένα μήνα.

Πού ακριβώς είναι οι διορισμοί και πού ακριβώς είναι το ανήθικο, κάτι για το οποίο ο Αναστασιάδης παλεύει χρόνια, νομίζω ότι είναι απόλυτα φανερό.

Γι’ αυτούς που αναπαραγάγουν την αθλιότητα επισυνάπτω τη φωτογραφία του εκδότη για να παίρνουν κουράγιο στον δύσκολο αγώνα τους».

 Σχόλια