Ο μακελάρης φώναζε πως ήταν θύμα bullying! Αναφέρθηκε στον Αλλάχ;

Ο μακελάρης φώναζε πως ήταν θύμα bullying! Αναφέρθηκε στον Αλλάχ;

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το προφίλ του 18χρονου μακελάρη που σκόρπισε τον θάνατο στο Μόναχο της Γερμανίας.

Ο γερμανικός Τύπος  προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τα κίνητρα του  Ιρανογερμανού δράστη που σκότωσε εννέα άτομα και αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω του 21 τραυματίες. Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, τρία άτομα χαροπαλεύουν για τη ζωή τους.

Τα κίνητρα του δράστη όμως δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη

Πληροφορίες-αναφορές από τον ξένο Τύπο βλέπουν πίσω από το μακελάρη το Ισλαμικό Κράτος, καθώς υπάρχουν δύο μάρτυρες που ισχυρίζονται ότι τον άκουσαν να φωνάζει να φωνάζει «Ο Θεός είναι μεγάλος»( “Allahu Akbar”). Μια γυναίκα που είχε κλειστεί για να προφυλαχθεί μέσα στις τουαλέτες των McDonald’s αποκαλύπτει στο CNN ότι ο άντρας είχε μένος και πυροβολούσε παντού – ακόμη και προς το μέρος μικρών παιδιών – ενώ η ίδια τον άκουσε να λέει «Ο Θεός είναι μεγάλος».

Τα μέχρι τώρα σενάρια μιλούν για ακροδεξιό εθνικιστή, ρεπορτάζ που μεταδίδει τόσο η Die Zeit, όσο και η Bild και η Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» καταγράφει το παραλήρημα ενός ανθρώπου που φώναζε ότι ήρθε η ώρα να πάρει την εκδίκησή του.

«Εξαιτίας σας δέχομαι bulling από τα επτά μου χρόνια. Τώρα κρατώ όπλο και ήρθε η ώρα σας. Θα σας πυροβολήσω και θα σας σκοτώσω. Είμαι Γερμανός, γεννήθηκα εδώ», λέει ο 18χρονος σε έξαλλη κατάσταση. Την ίδια στιγμή, μια φωνή ακούγεται να λέει »Γαμ…ε Τούρκοι. Γαμ…ε ξένοι»».Σχόλια